Kemikli kuru fasulye nasıl yapılır ? Lezzet dolu Yemek Tarifleri , kemikli kuru fasulye tarifi yapılışı nasıL Olur? Etli Kurufasulye yapımı ettik KOLAY fasulye hazırlanışı .
Malzemeler
1 su bardagi kuru fasulye
300 gr kemikli dana eti
2 adet orta boy kuru soğan
Sivi Yağ
2 YEMEK Kasigi salça
Tuz
Kemikli Kuru Fasulye Tarifi
Fasulyeyi pişirmeden Bir Gece önceden ıslatıyoruz, Ertesi Gün yıkayıp süzüyoruz. Bir tencerenin icine alip Bir Tasim kaynatıyoruz süzüyoruz kenara alıyoruz ettik ettik. Tencerenin icine sıvıyağ koyup yemeklik doğradığımız soğanları alip kavurmaya başlıyoruz. Soğanlar kavrulduktan SONRA eti ekliyoruz. Eti de kavuruyoruz DAHA SONRA salçayı ekliyoruz. BİRAZ DAHA kavurup fasulyeleri ekleyip üzerini geçecek sekilde Kaynak su Ilave ediyoruz. Pişiriyoruz.Afiyet Olsun Yakın Manzara Tuzunu da ekledikten SONRA Ağır ateşte 1 saate!
No comments:
Post a Comment